Koszyk -

0 biletów
Nie posiadasz żadnych biletów w koszyku

0

Polityka prywatności

W ramach naszego systemu internetowego stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdej chwili zmiany ustawień dotyczących cookies.
Więcej szczegółów dotyczących cookies znajduje się poniżej.


PLIKI COOKIES

Skrypt systemu internetowego e-statek.pl - System rezerwacji rejsów online wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) - niewielkie informacje tekstowe służące do zapisywania i przechowywania informacji na urządzeniu końcowym użytkownika systemu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Służą do ułatwienia korzystania z naszego systemu.
Pliki cookies przechowywane będą w celu utrzymania sesji użytkownika w ramach serwisu (po zalogowaniu); dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz optymlizacji korzystania z serwisu); tworzenia statystyk oglądalności celem poprawy struktury i zawartości systemu internetowego.
W ramach serwisu stosowane są dwa podstawowe rodzaje plików cookies:
„sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies).
Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej).
„Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
Zgodnie z art. 173 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. z 2004 r. Nr 171, poz. 1800) informujemy, że podmiotem zamieszczającym na Państwa urządzeniu końcowym pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator serwisu P. P. Marek Morawiec z siedzibą pod adresem 31-752 Kraków, ul. K. Makuszyńskiego 26.
Użytkownicy systemu internetowego mogą dokonać w każdym czasie dokonać zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
Jednocześnie informujemy, iż ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych systemu.

ADRES MAILOWY
Adres mailowy, który użytkownik podaje dobrowolnie do wiadomości niniejszego systemu internetowego wykorzystywany jest do wysyłania informacji typu: newsletter, odzyskiwanie hasła, informacja potwierdzająca zamówienie oraz wszelkie nowe statusy zmian w zamówieniach (w tym dotyczące płatności i odbioru biletów). 
Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania maili o charakterze informacyjnym i/lub marketingowym na podany adres (typu przerwa w działaniu systemu, nowe funkcjonalności w systemie, nowe produkty, rabaty i oferty specjalne). W przypadku wyrażenia zgody przez użytkownika systemu wysyłane będą również informacje od naszych partnerów (opcja dobrowolna).

DANE OSOBOWE
Dane osobowe użytkowników niniejszego systemu nie są i nie będą przekazywane w żadnej postaci podmiotom innym, niż system internetowy e-statek.pl - System rezerwacji rejsów online ani firmom, których celem jest osiąganie korzyści materialnych i/lub dalsze przetwarzania danych osobowych.
Dane osobowe użytkowników dostępne są tylko administracji systemu internetowego e-statek.pl - System rezerwacji rejsów online oraz są odpowiednio zabezpieczone.
Każdy użytkownik ma prawo do wglądu oraz edycji swoich danych osobowych, a także możliwość złożenia prośby o skasowanie konta i zaprzestanie przetwarzania danych osobowych wraz z wszelkimi konsekwencjami z tego wypływającymi (np. otrzymywania newslettera czy informacji o charakterze marketingowym od systemu). 

Administracja systemu e-statek.pl – System rezerwacji rejsów online

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Dowiedz się więcej.